Lokes bursdagsgave

Trykk her for å komme til innsamlingen.

Loke Alexander har snart bursdag. Og jeg kom på en fin tanke, for dagen hans blir selvfølgelig ikke glemt. Jeg er sikker på at hvor hen Loke er, er hans største ønske at alle barn i verden skal få det like fint som han hadde det den korte tiden han hadde på jorden. Derfor har jeg startet en innsamling som slutter på 1-årsdagen til Loke Alexander. Jeg har satt et ganske urealistisk mål på 3000 kr, men å samle inn så mye hadde vært mye mer en forventet. Alle pengene går til sin helhet til Redd Barnas arbeid verden over, og de hjelper der nøden er størst på akkurat det tidspunktet. De kjemper for at barn skal ha alle rettighetene sine, uavhengig av hvor i verden de bor. De fokuserer ekstra på grupper som er spesielt utsatte, som er barn fra minioritetsgrupper, barn i konflikt- og krigsområder, barn med funksjonshemninger og jenter.

Det er kanskje noen som synes det er snålt at jeg samler inn penger til Loke Alexanders bursdag for et godt formål, men jeg har et slikt behov for at livet hans skal ha betydd noe. Jeg vet allerede at Lokegutten har betydd mye for mange, også de som aldri har møtt han igjennom bloggen. Det var noen som kommenterte hvor passende det var at han hadde en body der det stod ''Future SuperHero'' på seg, fordi det jeg skriver og måten jeg skriver det på kommer til å treffe noen som virkelig trenger det en dag. Og at det kanskje gjør Loke til en slags superhelt. Jeg har også lyst at bursdagen hans ikke bare skal være noe trist. Jeg kjenner at jeg gruer meg til en bursdag uten et barn. Og jeg vil så gjerne gi han en gave. Så hva hadde vel vært en bedre gave en å gi en gave til barn som ikke har det så bra.

Del gjerne dette innlegget, eller selve innsamlingen på facebook eller andre medier. Og doner selvfølgelig gjerne, selv om det er så lite som 10 kroner.

Jeg heter Loke Alexander, og selv om livet mitt ble veldig kort, hadde jeg det veldig godt. Dessverre, er det ikke alle barn som har det like godt som jeg hadde det. Verden er full av elendighet, og vi små som er født i Norge har vært veldig heldige. Den 23.09.2015 er min første bursdag, og jeg skulle fått bursdagskake og krone. Men jeg har ikke behov for noen bursdagskake og krone lengre, og heller ingen bursdagsgaver. Mitt ønske, uansett hvor jeg er, er at alle barn skal få en like god og trygg barndom som jeg hadde de 7 månedene jeg var på jorden. Selv om det målet er urealistisk, så vil jeg gjerne at dere støtter en god sak til bursdagen min, slik at andre barn kan få en bedre hverdag.

''Jeg folder mine hender små
i takk og bønn til deg.
La alle barn i verden få
det like godt som jeg.''

En liten, lykkelig gutt som hadde alt han trengte. -Og litt til-.

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#englemamma #mamma #mammablogg #krybbedød #reddbarna #innsamling #fred #krig #verden #barn #nød #sult

6 kommentarer

alexandraiz

29.08.2015 kl.20:28

Hei!

Så fin/inspirerende blogg!

Ha en fin kveld :)

Klem

Malene

29.08.2015 kl.21:14

Kjempe fin blogg :)

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Malene

29.08.2015 kl.21:40

Herlig bilde :)

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)

Alenemammatil2

29.08.2015 kl.22:49

Utrolig inspirerende! For en fantastisk måte og hedre og huske lille gutten deres på!
Alenemamma til 2: <3 Tusen takk <3
alexandraiz: Takk for det.

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits