Stem på meg i Kvinneguidens store skrivekonkurranse!

TRYKK HER FOR Å STEMME PÅ MEG.

Som alle sikkert har fått med seg, har jeg vært en av finalistene i Kvinneguidens store skrivekonkurranse, og nå kan dere stemme meg frem som vinner. Jeg er evig takknemlig for alle som stemmer på meg. Del gjerne dette innlegget på facebook eller andre medier, slik at det når frem til flest mulig!

Kommentaren min på Kvinneguiden heter ''10 ting du aldri må si til en mor som har mistet sitt barn'', og den er delt over 6700 ganger på facebook. Reaksjonene har vært nesten utelukkende positive, og jeg har merket godt at det er lettere for folk å strekke ut en hånd etter at spalten ble publisert. Jeg har fått mange henvendelser fra andre som har mistet et barn, som har kjent seg veldig godt igjen, og som selv har delt kommentaren min videre.

Og hvis dere ikke allerede har gjort det, doner gjerne noen kroner til Lokes bursdag igjennom Redd Barna. Tanken min med innsamlingen, er at alle barn burde få ha det like godt som han hadde det, den korte tiden han hadde på jorden.

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#kvinneguiden #spalte #spaltist #kommentar #artikkel #skrivekonkurranse #finalist #englemamma #mammablogg #krybbedød #sorg #savn #reddbarna #innsamling #fred #krig #verden #barn #nød #sult

2 kommentarer

Fan #1

01.09.2015 kl.11:20

Hei. Jeg er din eneste leser! Du bør sette pris på meg... Min hengivenhet for deg kommer nemlig ikke billig.
Fan #1: Morsom du Ivan <3 xD

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits