Vi er i dagens Se og Hør!


Alle har nok fått det med seg. Men nå har jeg iallefall vært og kjøpt bladet, og er fornøyd med reportasjen. Det er forresten ikke den vanlige Se og Hør, men helgeutgaven som heter Se og Hør Exrra, den som kom ut idag. Jeg legger ved et bilde av selve forsiden slik at dere kan kjøpe det riktige bladet. Jeg anbefaler alle å lese den, for den var veldig fin. Jeg håper at alle mine lesere, familie, venner og bekjente kjøper bladet og tar seg tid til å lese historien vår. Det er fortsatt ikke for sent å gi en bursdagsgave til Loke Alexander ved å donere noen kroner til Redd Barna, og hvis du ikke allerede har gjort det må du huske å stemme meg frem som vinner i Kvinneguidens store skrivekonkurranse. Dette er bladet dere må kjøpe.

Jeg synes reportasjen ble veldig bra, og bildene stod veldig fint til. Jeg synes det var litt morsomt at de valgte å ha at Debora kanskje en dag får et søsken som overskrift på den ene siden. Det kan nesten misstolkes, haha. Men det vekker vel oppmerksomhet. Og det vil jo jeg også at det skal gjøre.


Jeg føler dette er en historie som er viktig å dele. Det er så mange lignende histoier - men de blir ofte glemt og lagt vekk. Det er så viktig at barnedød ikke er et tabulagt tema og at det kan snakkes åpent om. Heldigvis har vi kommet lengre en det var tidligere da man bare skulle glemme sine døde barn, men vi har nok enda en vei å gå.

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#englemamma #mamma #mammablogg #seher #seoghør #besøk #tap #sorg #død #krybbedød #media #reddbarna #innsamling

2 kommentarer

SirkusGravningen

04.09.2015 kl.14:51

Da må jeg kjøpe Se&Hør da..
SirkusGravningen: Hehe, du må nok det, tenk.

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits