Over 13.000,- kroner til Lokes bursdag!

Det er en glede å meddele at vi til sammen har samlet inn over 13.000 kroner til Redd Barnas arbeid, til Loke Alexanders bursdag. Mye mer en forventet! Jeg skulle så gjerne takket hver eneste en av dere som har bidratt både med å donere, dele innsamlingen og spre ordet. Men, som dere sikkert skjønner, blir det en del. Og siden en stor andel av giverne er anonyme, er det jo helt umulig. Iallefall, tusen takk! Dere vet hvem dere er.

Trykk her for å komme til innsamlingen og lese alle de flotte kommentarene som ble lagt igjen på innsamlingssiden.

Jeg heter Loke Alexander, og selv om livet mitt ble veldig kort, hadde jeg det veldig godt. Dessverre, er det ikke alle barn som har det like godt som jeg hadde det. Verden er full av elendighet, og vi små som er født i Norge har vært veldig heldige. Den 23.09.2015 er min første bursdag, og jeg skulle fått bursdagskake og krone. Men jeg har ikke behov for noen bursdagskake og krone lengre, og heller ingen bursdagsgaver. Mitt ønske, uansett hvor jeg er, er at alle barn skal få en like god og trygg barndom som jeg hadde de 7 månedene jeg var på jorden. Selv om det målet er urealistisk, så vil jeg gjerne at dere støtter en god sak til bursdagen min, slik at andre barn kan få en bedre hverdag.

''Jeg folder mine hender små
i takk og bønn til deg.
La alle barn i verden få
det like godt som jeg.''

Tenk at ingen visste hvor godt denne bodyen passet deg. For Loke Alexander er jo litt av en superhelt allerede. 10.000,- kroner er nemlig skolegang for 33 barn i Uganda, for et helt år. Dette inkluderer blant annet sko, uniformer, bøker, skolesekk, lunchboks og vannflaske til hvert enkelt av disse barna.

Jeg vurderer sterkt å lage en ny innsamling til Desember, som en julegave for Loke Alexander. Hva tenker du om det?

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#englemamma #mamma #mammablogg #krybbedød #reddbarna #innsamling #fred #krig #verden #barn #nød #sult

Én kommentar

marcela

26.09.2015 kl.12:25

Ønsker deg og dine en super flott helg <3

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits