7 grunner til at det er bedre å reise med barn!

Inspirert av et annet blogginnlegg med 7 grunner til at det er bedre å reise uten barn, skriver jeg et innlegg om 7 grunner til at det er bedre å reise med barn. Ikke fordi jeg er uenig på noen måte, bare fordi jeg synes det på alle måter er flottere å reise med barn enn uten. Spesielt når man reiser med et barn for lite. Jeg forstår veldig godt mødrene som hadde barn i ''Lokealder'' som slet seg ut på flyturen, spesielt hvis de hadde eldre søsken i tillegg drassende med. Jeg forstår godt at det er slitsomt. Men, gud, hvor misunnelig jeg var... Jeg kunne gjort alt i hele verden for å reise med begge mine barn som jeg egentlig skulle, og ikke bare det ene. Hadde jeg gjort det hadde jeg selvfølgelig vært like sliten jeg. Men, det er mye bedre å være sliten, enn den sorgen man bærer på når man reiser med et barn for lite.

Den kansellerte billetten til Loke Alexander <3

1. Tiden går fortere.

Det er ingen tvil om at tiden går fortere når babyen er sulten og 4åringen hopper i spenning og spør alle verdens spørsmål.

2. Du slipper å kjede deg.

Jeg er kanskje litt rar, men jeg synes det rett og slett er kjedelig når det skjer ingenting. Når man reiser med barn, skjer det alltid ett eller annet.

3. Du kommer fortere i snakk med andre.

Dette kan jo vinkles på både godt og vondt, men jeg har enda ikke hatt noen negative erfaringer med det. Det er fort gjort å komme i snakk når man har ett eller flere barn med seg.

4. Du har en unnskyldning til å velge stort rom eller leilighet foran et lite hotellrom.

Nå bodde jo vi i huset med foreldrene mine, men det er alltid greit med en unnskyldning for å bo større. For, ja, jeg liker plass. Og det regner jeg med at de fleste gjør.

5. Du gjør flere gøye ting å ferien.

Når man er på ferie er det fort gjort å bare la tiden flyte og at avreisedatoen kommer brått på slik at man ikke får tid til alt man har lyst til. Barn sørger for at du ikke får tid til å bare la tiden flyte forbi deg.

6. Du er mer tilstede i nuet.

Ikke så mye tid til å sitte på facebook, lese blogger, sjekke mailen, lese nettaviser... Og bra er jo det, for jeg regner med at det ikke er derfor man reiser på ferie.

7. Det er kort sagt bare mer givende.

Barn gir så mye av seg selv, og alt blir iallefall for min del koseligere og bedre når jeg har barn rundt meg. Barn undrer, stiller spørsmål, gjør meg glad, og gjør dagene mine meningsfulle. Jeg synes rett og slett det er mye koseligere å sitte på fly med en nysgjerrig 4åring enn helt alene, selv om det er både stille, rolig og avslappende.

Det var mine grunner til hvorfor det er bedre å reise med barn. Nå ser jeg selvfølgelig at det er enklere å mindre krevende å reise uten barn. Men, jeg synes fortsatt til tross for det, at å reise med barn gjør ferieturen hundre ganger mer positiv. Hva tenker du?

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#ferie #fly #flyplass #spania #oreheula #villamartin #sol #sommer #bading #frozen #trillekoffert #englemamma #mamma #mammablogg #englemamma #lillebror

4 kommentarer

birdbay

18.10.2015 kl.20:48

Så utrolig flott innlegg:) Vi har reist mye, både med og uten barn:) Nå begynner jo mine barn å bli store da, men jeg er helt enig at det er veldig givende å reise på tur med barna:) Ønsker deg en fortsatt strålende søndag:)

Anne

19.10.2015 kl.03:51

Synst det er så grusomt trist det du har opplevd.. Måten du skriver om det på bloggen er så fin, du skriver virkelig så bra. Du når virkelig ut til leserene dine.
Anne: Tusen takk. Det betyr veldig mye. Jeg prøver så godt jeg kan å få et personlig forhold med leserne mine og å nå ut til dem. <3 Tusen takk igjen
birdbay: Tusen takk. Ja, jeg synes det er en helt annen opplevelse og føler jeg får så mye mer ut av turen når jeg reiser med barn, selv om jeg helt klart ser at det er mer avslappende å reise uten.

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits