Nominert til å motta Blog Award!

Det eneste jeg trenger er at dere stemmer meg frem som vinner! Jeg er nemlig en av de nominerte til å motta Saleducks Mom & Dad Blogger Awards!

Trykk her for å stemme på meg!

De har valgt ut norske mamma- og pappabloggere de mener fortjener å vinne en Award. Jeg mener, som alle de andre nominerte selvfølgelig gjør, at jeg fortjener denne awarden. Jeg er den eneste bloggeren av de nominerte som skriver om det temaet jeg gjør, og jeg skiller meg ut fra mengden. Jeg ser at Anna Rasmussen (MammaTilMichelle) er på listen, så det er tøff konkurranse. Jeg er fortsatt i den tro at jeg fortjener en award mer en henne, da jeg synes bloggen hennes er dårlig skrevet, kjedelig og at barna blir i veldig stor grad overeksponerte (beklager). Men nå skal jeg ikke spore av og gå i dybden av hva jeg mener om å gi en 4åring egen Instagram konto, og heller holde meg til poenget.

Bloggen som vinner får 5000,- kroner, men viktigere enn det, ære og berømmelse. Hvis jeg vinner blir selvsagt pengene øremerket produksjonen av barneboken jeg holder på med slik at det kommer dere lesere til gode.

Avstemningen er allerede i gang, og den avsluttes 11. Februar klokken 12.00.

Bloggen min er ingen solskinnshistorie. Mitt navn er Marte Oline - ellers kjent som ''Jenta med det blå håret'', og jeg er mamma til snart tre barn. Ett englebarn i Himmelen, ett menneskebarn på jorden og en mageboer inne i magen. Jeg skiller meg ut fra de andre bloggerne som skriver om sminke og stressende småbarnsliv, for jeg skriver om hverdagen som ligger bak kulissene. Min hverdag som gift, mamma, gravid, og ikke minst - englemamma-.


Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#blogg #award #blogaward #blogawards #nominert #konkurranse #stem #stemme #mamma #mammablogg #gravid #gravidblogg

4 kommentarer

betina Antonette

08.01.2016 kl.23:10

Stemt :D lykke til ! :)
betina Antonette: Tusen takk <3

Iselin Renée

09.01.2016 kl.14:38

Så spennende :)
Iselin Renée: Mhm, krysser alle fingre.

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits