Førsteplassen i Blogger Awards gikk til...

...meg!

Tusen hjertelig takk til alle dere som har stemt på meg, for dette hadde jeg virkelig ikke forventet! Jeg synes selv at jeg fortjente det, men med tanke på at det var mange andre bloggere som var nominerte, (blant annet Anna Rasmussen, ellers kjent som MammaTilMichelle), trodde jeg at jeg ikke hadde noen sjanse overhodet. Men jeg stakk nemlig av med æren av førsteplassen og 5000,- kroner, og det hadde jeg ikke greid uten at dere alle hadde stemt på meg og spredd ordet videre! Jeg er dere evig takknemlig!

Jeg har allerede sagt det tidligere denne uken, men livet smiler virkelig til meg for tiden. Jeg har nå fått enda mer inspirasjon og positivitet til å holde ryggen strak og hodet hevet!

Jeg er kjempestolt av å si at JEG er vinneren av Saleducks Mom & Dad Blogger Awards 2015!

Bloggen min er ingen solskinnshistorie. Mitt navn er Marte Oline - ellers kjent som ''Jenta med det blå håret'', og jeg er mamma til snart tre barn. Ett englebarn i Himmelen, ett menneskebarn på jorden og en mageboer inne i magen. Jeg skiller meg ut fra de andre bloggerne som skriver om sminke og stressende småbarnsliv, for jeg skriver om hverdagen som ligger bak kulissene. Min hverdag som mamma, gravid, og ikke minst - englemamma-.


Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#blogg #award #blogaward #blogawards #vinner #førsteplass #konkurranse #mamma #mammablogg #gravid #gravidblogg #bloggaward #bloggeraward

2 kommentarer

Ann kristin

12.02.2016 kl.20:35

Gratulerer så mye:)
Ann kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.
  hits