hits

Skyldfølelse på valentinsdagen

Alexander er fantastisk. Han kom hit tidligere på dagen etter at han hadde vært på arbeid og sa "Happy Valentines!! 😍😍". I tillegg hadde han kjøpt blåskjell som han skulle lage til middag.

Det er bare ett problem. Eller to.

Jeg liker ikke Valentines. Og jeg liker ikke blåskjell.

Jeg ble litt "ånei", og han skjønte fort at blåskjell ikke er helt... min greie. Men, han hadde tross alt kjøpt inn ingrediensene. Så han lagde blåskjell. Og en eller annen suppe som smakte blåskjell. Debora fikk også smake blåskjell, og det endte med grimaser og en klump spyttet ut av munnen. Jeg måtte jo smake jeg også, for altså... tanken var jo god, og han stod jo der og lagde det. Det endte opp med at jeg måtte stappe resten i munnen på Alexander etter at jeg tok en bitteliten bit. Og skylle munnen min i vann og gurgle. Og jeg tuller ikke. Jeg gikk litt skamfull bort til han og beklagde meg for at jeg ikke likte blåskjell, for jeg fikk helt ærlig uendelig dårlig samvittighet. Han mumlet noe om kongemåltid til seg selv, og sa at han skulle lage risotto til meg og Debora. Jeg sa at vi hadde karbonader i kjøleskapet, men det kunne vi for guds skyld ikke spise til middag (?).

Det var forresten de beste blåskjellene han hadde smakt. Til og med bedre enn dem han spiste i Sør-Frankrike. Følte meg litt barnslig når jeg satt der og spiste risotto og nektet å spise blåskjell. Man er vel ikke voksen før man drikker kaffe og spiser blåskjell? Jeg drikker ikke kaffe heller. Til din informasjon.

Så, jeg har funnet ut at jeg burde legge kjæresten min ut til salg for noen som virkelig fortjener han og ikke minst liker blåskjell. Dette er et kupp av en mann, så jeg tar ikke imot skambud. Den kan å vaske klær, støvsuge og er glad i matlaging. Klager ikke på noe, men kan komme med mange underlige kommentarer som får deg til å klø deg i hodet. 1983 modell, går som ei kule.

Neida

(joda)

Til mitt forsvar burde han ha forstått greia med meg og sære matvaner etter å ha vært sammen med meg nesten daglig i  8 måneder. Hallo, liksom?!?!?

Ja, har du fått servert blåskjell idag?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lik meg på facebook

Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.