hits

#fakeyourbeauty

Jeg er så fornøyd!

Idag har jeg fått satt på vippe-extensions og 1ml lipfillers hos Beauty Atelier Ålesund! Kan ikke huske å ha sett meg selv i speilet og følt meg så fornøyd, ser helt amazing ut. Så mye bedre enn den klumpete maskaraen! Gleder meg til imorgen, tenk å bare våkne og det eneste jeg trenger av sminke er litt foundation og pudder for å se smashing ut. Jippi-ja!

Ser det ikke helt fantastisk ut?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Det snør, det snør... tiddeli DUN!

Eg har i fleire år hatt ei dunjakke. Ei dunjakke eg har grodd inn i. Sunnmøring som eg er, kjøpte eg den på tilbud for 299,- kroner. Det er veldig billig for ei Bergans Dunjakke. Poenget er ihvertfall; eg grodde inn i den.

Så skjedde det noko forferdeleg. Eg veit ikkje korleis, men den fekk fleire hull. Det eine hullet begynte lite, men vakste seg større for kvar dag som gjekk. Fyrst datt det berre ut eit par flygande dunfjær ein gong innimellom. Til slutt måtte eg strategisk planlegge korleis eg gjekk for at det ikkje skulle kome ei sky med dun ut. Tantebornet mitt på min alder lo av meg fordi bilen min var full av dun.

Men ny jakke, det ville eg ikkje kjøpe meg.

Så kom skjebnedagen. Onsdag den 31 Januar 2017. Eg var på politistasjonen for å fikse pass til eldstejenta. Det kom ei dame og ropte opp nummeret eg hadde på lappen min. Eg reiste meg opp. Når eg reiste meg opp flaug det dun ut av hullet. Og det var ikkje litt dun. Det såg ut som nokon hadde tatt med seg ei pute og reve den opp midt på venterommet. På andre sida av lokalet satt der eit par som begynte å skrattflire. Høgt. Dama som kom for å rope opp nummeret mitt fniste. Når eg var ferdig og på veg ut satt dei som såg meg endå på venterommet. Stolen eg satt på var kvitkledd av fjær. På gulvet låg det noko som likna på små snøflak. Dei begynte å fnise med ein gong dei såg meg og speida etter meg når eg gjekk ut.

Eg tenkte at no var det verste over. No kom det ikkje meir dun. Det kunne no ikkje vere meir igjen. Så eg gjekk på Moa med Debora. Plutseleg høyrte eg nokon bak meg: "Oi... Snør det??", sa ho til mannen som gjekk ved sidan av ho. "Nei.. dette er ikkje snø..?". Eg begynte å gå litt fortare. Ho lo etter meg og berre: "Er det du det snør frå?". Eg berre "Ja".

Så altså. Eg kjøpte meg ny jakke.

...var den fin?

 

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Uhelbredelige kviser

Eg har lenge hatt problemer med huda mi. Som regel bruker eg sminke for å skjule det. Huda mi har mykje ureinheter eg ikkje blir heilt kvitt.

Allreie når eg gjekk på bornskulen starta problemet. På ungdomsskulen gjekk eg til legen, og det fyrste eg prøvde var forskjellige dyre renseprodukt. Etter det blei det basiron. Når det heller ikkje fungerte blei det Skinoren på resept. Eg tenkte for meg sjølv at det kom til å bli betre når eg blei eldre. Men no er eg tross alt 24 og vil bli kvitt dei.

Når det heller ikkje fungerte å kombinerte skinoren og basiron, fekk eg epiduo. No har eg nyleg gått på ein 12 ukers antibiotikakur samstundes som eg har brukt epiduo. Det fungerte faktisk! Problemet er berre: No når eg har slutta på antibiotika ser eg at ureinheitane er på veg tilbake. Eg blir så sint! Er det noko der ute som fungerar?

Eg blei fortald at neste steg for meg viss dette ikkje fungerte var hudlege. Så eg får ta meg turen dit. Fyrst kan eg no prøve med litt basiron og ansiktsrens for å sjå om antibiotikan moglegvis har gjort dei enklare å få knekken på.

Er det nokon der ute som har gode råd på korleis eg faktisk kan bli kvitt dette problemet?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

2017 oppsummert i hårfarger

Januar:

Februar:

Mars:

April:

Mai:

Juni:

Juli:

August:

September:

Oktober:

November:

Desember:

Så... Kva hårfarge tenkjer du eg kler best?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Corpse bride - DIY kostyme

På Laurdag var eg på Halloweenfest med Tim Burton tema. Eg kledde meg ut som Emily frå ''Corpse Bride''. Sminken og håret er fiksa av Elisabeth Daniel som er ein utruleg dyktig frisør som held til i Ålesund sentrum. Ho er veldig kreativ og fikser alt frå hår, brudesminke og spesialsminke som på meg. Eg anbefaler ho på det varmaste! Brudekjolen er kjøpt på finn og eg farga den med blå tekstilfarve. Sløret kjem frå Ebay og det har eg brent mange hull i og tråkka ned i gjørma for å få ein look av at eg har kome opp frå grava. Blomekransen på hovudet er og frå Ebay og er spraya med svart og blå farve for å gje ein meir daud utsjånad på blomane. Brudebukketen er frå eit bryllaup i 2015 som eg har tørka og bevart. Eg har jo blått hår, men sidan Emily i filmen har langt hår har eg brukt clip on extensions.

''With this hand I will lift your sorrows. Your cup will never be empty, for I will be your wine. With this candle, I will light your way into darkness. With this ring, I ask you to be mine.''

- Victor Van Dort.

''Maybe perhaps he does belong with her...
...Little Miss Living, with her rosy cheeks and beating heart.
''

- Emily

Nokon av dokker har kanskje ikkje sett Tim Burton filmen ''Corpse Bride'', så eg legg ut nokon bilete av Emily frå filmen. Så kan dokker sjølv vurdere om kostymet liknar på karakteren eg har tatt utgangspunkt i.

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#halloween2017look

Tatovering med håndavtrykkene til barna mine

Etter stormen kommer regnbuen 🌧🌈
Uttrykket "regnbuebaby" blir brukt på et barn som kommer etter tapet av et barn. Det er viktig å forstå at skjønnheten til en regnbue ikke gjør stormen mindre eller får den til å forsvinne. Når en regnbue kommer, betyr det ikke at stormen aldri skjedde eller at man ikke fortsatt jobber seg igjennom det den ødela. Det betyr at noe vakkert og fullt av lys har ankommet midt i det uendelige mørket. Stormskyer kommer trolig til å ankomme, men regnbuen balanserer det med farger, lys og håp ❣

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

L'oreal Paris Colorista Washout - #aqua

Da har jeg laget min første videoblogg/vlog!

Jeg vet at den nye hårfageserien til L'oreal, colorista, har blitt en snakkis. Derfor tenkte jeg å teste denne ut selv. Dette er pastellfargen aqua i washout serien, som skal vare i omtrent to uker før den vaskes ut. Jeg skal lage en oppfølger senere og vise dere om fargen faktisk har blitt vasket ut.

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

10 fordeler med å ha blått hår

Nå er det nok flere fordeler med å ikke ha blått hår, enn å ha det, så ikke ta dette innlegget så voldsomt alvorlig. Det er ment som underholdning ;)

1. Barn liker det. 

Hver gang du går på en butikk, eller et kjøpesenter kommer du til å høre; ''se mamma, ei dame med blått hår!''. Barn kommenterer ofte at det er kjempefint, og lurer på om jeg er ei ekte prinsesse siden jeg har blått hår.

2. Bekjente ser deg fra god avstand.

Du vet selv hvor frustrerende det er å gå rundt i en folkemengde for å se etter noen, og ikke se dem noen steder. Det slipper du med meg! Sjansene er store for at jeg er det mennesket med blått hår 10 meter unna.

3. Du blir glad av å se ditt eget speilbilde.

Bad hair day? Ikke nå lengre! Med en gang jeg står opp om morgenen, og ser meg selv i speilet blir jeg glad. For håret mitt er så lysende og blått, og jeg liker jo blått.

4. Du ser yngre ut enn du egentlig er.

Dette kan være både positivt og negativt, men man ser ofte yngre ut med spreke farger. Det negative er at mange ser på meg som en rebelsk tenåring når de ser meg for første gang. Ingen tipper at jeg er trebarnsmor. Jeg husker en gang for noen år siden at en voksen mann spurte meg om jeg gikk rundt slik for å være rebelsk mot foreldrene mine. Jeg svarte enkelt og greit at jeg gjorde det fordi barna mine ikke skulle bli like dømmende som han. Da ble han veldig stille.

5. Det første mennesker legger merke til, er håret ditt.

Har du stor nese? Store bryst? Stort hofteparti? Korte bein? Er det alltid det første noen legger merke til med deg? Ikke med meg! Det første noen kommentarer, det er alltid håret mitt.

6. Barna dine lærer at det er normalt å skille seg ut.

Når jeg gikk på ungdomskolen og videregående, fikk jeg daglig høre at jeg var emokid, og det hendte ofte at folk lo av meg. Jeg tror ikke mine barn kommer til å le av de som skiller seg ut når de begynner på skolen, for jeg tror at det har blitt ganske vanlig for dem.

7. Du overrasker folk.

Når noen skiller seg litt ut fra flokken, forventer man ofte at de skal være en bestemt type person. Det er nok ingen som ser for seg at jeg lever et såpass a4 liv som jeg gjør når de ser meg for første gang. Hvis jeg presenterer meg for noen for første gang, og sier at jeg er gift, tobarnsmor, bor i en standard enebolig, og studerer lærerutdanning, blir de ofte, ja. Litt paffe.

8. Folk husker deg.

Det er ikke sikkert at de husker navnet ditt, men det er stor grunn til å tro at de sier ''hun der med det blå håret''.

9.  Du får et fint kallenavn.

''Jenta med det blå håret'' lyder mye bedre ut enn ''hun der rare'', eller ''hun der med de lange beina'' og så videre.

10. Håret ditt ser alltid fint ut.

Du trenger ikke style håret ditt hver morgen for at det skal se velstelt ut. Når man har en knæsj hårfarge, er det av en eller annen grunn noe i underbevisstheten som sier oss at håret ser stelt ut. Sikkert fordi man antar at det ikke er barebare å få til blått hår.

Kunne du tenkt deg blått hår?

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#hår #hårfarge #klipp #mote #blå #frisør #blått #blå #turkis

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018

Lik meg på facebook


Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.