hits

#fakeyourbeauty

Jeg er så fornøyd!

Idag har jeg fått satt på vippe-extensions og 1ml lipfillers hos Beauty Atelier Ålesund! Kan ikke huske å ha sett meg selv i speilet og følt meg så fornøyd, ser helt amazing ut. Så mye bedre enn den klumpete maskaraen! Gleder meg til imorgen, tenk å bare våkne og det eneste jeg trenger av sminke er litt foundation og pudder for å se smashing ut. Jippi-ja!

Ser det ikke helt fantastisk ut?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Dagstur til Moltustranda

God påske!

Idag tok vi turen ut til Moltustranda. Alexander slekter derifra, så det virket som om han hadde veldig lyst å vise plassen frem. Det var koselig. Jeg fikk se familieboligen, og ungene fikk leke rundt i hagen. Vi var også nede i fjæra. Der fikk vi se en mink springe forbi! Jeg klarte selvfølgelig ikke å holde meg, så jeg gikk barbeint i sanden til tross for litt kulde.

Har du noen planer for påsken?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Livet uten filter

Livet er ikke retusjert.

Livet er som det er. Det finnes ingen muligheter for å legge på et perfekt filter.

Hvorfor skal alt være så perfekt og flott hele tiden? Hvorfor må vi alltid være glade? Hvorfor er det liksom ikke lov å være lei seg uten at det blir sett på som en svakhet?

Det er greit at vi kan fake skjønnheten vår med filter før vi legger ut et bilde på instagram. Men livet, derimot. Det kan ikke retusjeres. Det finnes ingen filter. Vi kan kanskje gjøre et forsøk på å legge over et filter for omverdenen, men helt til slutt lurer vi aller mest -oss selv-.

Winter forest.Instagram filter
Licensed from: kamchatka / yayimages.com

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Navnelapper fra Lappeliten!

Reklame | Lappeliten

Jeg tror alle foreldre kjenner igjen frustrasjonen i klær som forsvinner fra barnehagen, eller navn skrevet med sprittusj som blir vasket bort. Det finnes mange forskjellige merkelapper å få kjøpt, men av veldig varierende kvalitet. Jeg har bestilt meg to sett navnelapper av typen klsitrelapp fra Lappeliten.no, og disse sitter som støpt! Disse er enkle å feste - man klistrer dem rett og slett bare på. De har også strykelapper, og disse sitter enda bedre på klær uten merkelapp å klistre på. Noe annet de har, som jeg ikke kan huske å ha sett noen annen plass, er minilapper. Dette er små lapper til å feste på smådill som lett forsvinner, slik som hårklemmer. Genialt!

Og ikke for å glemme å nevne - disse navnelappene er utrolig pene å se på. Valgmulighetene på motiv og farger er nesten uendelige! Kjempemorsomt, her kan du nesten designe merkelappene til å passe personligheten til ditt barn!

Besøk Lappeliten og ta en titt på det flotte utvalget de har av merkelapper!

Var de ikke fine?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018

Lik meg på facebook


Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.