hits

Pustepause

Reklame | Skiltmax

Det har vært mye i det siste.

Så jeg forsvant fra bloggen. Slik som jeg pleier å gjøre.

Jeg jobber med en ny nettside med eget domene, en litt mer skikkelig en. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til jeg skifter plattform, og da tenkte jeg å publisere bilder av ferieturen vår blant annet.

Idag bestilte jeg et skilt fra Skiltmax! De sponser bloggere, og det er alltids kjekt å få gratis ting i postkassa.

Trenger snart nytt navneskilt til postkassa. Ikke helt enda, men trenger det i Januar. For da blir det nye tider.

Navnelapper fra Lappeliten!

Reklame | Lappeliten

Jeg tror alle foreldre kjenner igjen frustrasjonen i klær som forsvinner fra barnehagen, eller navn skrevet med sprittusj som blir vasket bort. Det finnes mange forskjellige merkelapper å få kjøpt, men av veldig varierende kvalitet. Jeg har bestilt meg to sett navnelapper av typen klsitrelapp fra Lappeliten.no, og disse sitter som støpt! Disse er enkle å feste - man klistrer dem rett og slett bare på. De har også strykelapper, og disse sitter enda bedre på klær uten merkelapp å klistre på. Noe annet de har, som jeg ikke kan huske å ha sett noen annen plass, er minilapper. Dette er små lapper til å feste på smådill som lett forsvinner, slik som hårklemmer. Genialt!

Og ikke for å glemme å nevne - disse navnelappene er utrolig pene å se på. Valgmulighetene på motiv og farger er nesten uendelige! Kjempemorsomt, her kan du nesten designe merkelappene til å passe personligheten til ditt barn!

Besøk Lappeliten og ta en titt på det flotte utvalget de har av merkelapper!

Var de ikke fine?

Følg Turkistliv på Instagram med å trykke her!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

Brettspill for familien!

- Dette innlegget er sponset -

Snart kommer Desember, juletradisjoner og familiekvelder. Kanskje sitter barna dine foran nettbrettet eller datamaskinen og spiller julespill. Brettspill er noe den yngre generasjonen ikke blir introdusert for på samme måte som vi ble, og jeg synes det er trist. Når små barn snakker om å spille tenker de hovedsakelig på en ipad, og ikke på brettspill og familietid. Jeg vil derfor komme med en oppfordring til alle leserne mine - istedet for å plante barnet ditt foran ipaden, ta heller med deg hele familien rundt bordet med et godt og gammeldags brettspill.

Er ikke et brettspill en genial julegave til barna? En gave som gir dere mulighet for tid sammen, istedet for å kjøpe et dataspill som gir dere mindre tid sammen? Jeg har handlet mye på nettbutikken Gamezone, og nå har jeg funnet ut at de også selger brettspill. Jeg vil derfor kjøpe meg et godt utvalg brettspill som er tilpasset Debora sin aldergruppe og oppover, og jeg anbefaler alle å gjøre det samme. Om det så er kosetime med et brettspill bare en gang i uken, er det bra for familielivet.

Samfunnet har iløpet av de siste årene blitt modernisert til de grader, og trenden ser ikke ut til å snu med det første. Jeg mener at vi alle har godt av å slå av datamaskinen, og skru på livet. Verden vi har over Internett, finnes ikke på ekte. Barna vi har finnes, familien vår finnes, og hverdagen finnes. Utnytt den. Spill Monopol istedet for Candy Crush. Hverdagen vi har som en familie har blitt hvisket ut. Familietiden har blitt erstattet med tekniske duppeditter vi egentlig ikke trenger. Bruk tiden med familien din når du har sjansen. Det lærte jeg, på den vondeste måten.

Jeg har tenkt å innføre nye rutiner i denne familien. Ikke noe gloing på pcen, spilling på Playstation eller trykking på ipaden før barna har lagt seg (noe vi egentlig har vært flinke til), og innføring av en fast kosetime en gang om dagen. En kosetime er en time man bruker sammen som en familie, at man setter seg rundt et bord og gjør familieting sammen. Og da er brettspill midt i blinken!

Under vil jeg dele noen brettspill med dere som jeg sterkt vurderer å kjøpe! Kom gjerne med erfaringer hvis du eier noen av dem.

Funny Bunny brettspill handler om å få den saftige gulroten på toppen av berget!

Debora er midt inne i en Hakkebakkeskogen-periode, og vi har både sett stykket på teater, lest boken og hun har hørt igjennom lydboken. Er det da noe som passer bedre for oss enn et Hakkebakkeskogen brettspill?

Hiio-Hoi! 4 åringen min elsker pirater, og dette er et brettspill som trener balansen!

Du har kanskje sett Lesekorpset på tv, men du visste kanskje ikke om Lesekorpset brettspill? Lesespillet hjelper barna å lære bokstaver!

Minner - en av mine barndomsfavoritter. Twister er et aktivitetsspill som sørger for at alle i familien må strekke seg litt ekstra...

Klarer du ikke bestemme deg, eller vil du ha litt av hvert? Spillmagasin inneholder 5 klassikere: Stigespill, Ludo, Yatzy, Mikado og Kortspill.

Det er bare godt for oss å komme oss vekk fra alle de tekniske duppedittene for et øyeblikk, det er godt for oss å skru dem av. Godt for oss å være til stede i det virkelige livet. En såkalt kosetime kan virkelig gjøre underverker for familielivet!

Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#gamezone #brettspill #julegave #julegavetips #spill #familie #mamma #mammablogg #familietid #lesekorpset #twister #monopol #ipad

Ny kjole til julebordet?

- Dette innlegget er sponset -

Det trengte iallefall jeg med den voksende magen! Jeg har derfor fått en ballkjole i posten fra den Svenske bedriften Sofia Moore som selger skreddersydde festkjoler over nett. Du kan også finne nydelige brudepikekjoler eller din perfekte brudekjole hvis du går med gifteplaner!

Trenger du også en ny kjole til julebordet, eller kanskje til noe helt annet? Bruk rabattkoden TurkistlivBlogg og få 20% rabatt på de skreddersydde kjolene deres. Rabattkoden gjelder ut hele 2015!

Sofia Moore har gratis frakt, rask levering, perfekt passform garanti, gratis tøyprøver, og ikke minst et godt utvalg og nydelige kjoler. Jeg er veldig fornøyd med kjolen min!

Ballkjolen jeg bruker på bildene er en Kuala Lumpur Dress i fargen elfenbenshvit fra deres Diamond collection.





Lik gjerne Jenta med det blå håret på facebook.

#ballkjole #festkjole #kjole #brudepikekjole #brudekjole #nettbutikk #cocktailkjole #skreddersydd #kolleksjon #tilbud #rabattkode

Les mer i arkivet » Oktober 2018 » Mai 2018 » Mars 2018

Lik meg på facebook


Følg meg på blogg.no

Instagram


 • Om meg



 • Skap meg ikkje om med skugge.
  Eg vil vera den eg vart.
  Eg er sorg i kvite klede,
  Eg er gleda kledd i svart.

  Skap meg ikkje om med glede,
  eg vart den eg ville bli :
  Konge i eit ukjent rike,
  Slave i mi eiga tid.